Informații utile

În drumul său de la zăcământ până la arzătorul din compania dumneavoastră, gazul natural are urmatorul traseu: extractiesepararetransport și, eventual, distributieUn consumator avizat trebuie să fie la curent cu toate noutățile din domeniul gazelor naturale. Legislația și reglementările în domeniul gazelor naturale se pot accesa pe site-ul oficial al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei, www.anre.ro, alegand apoi secțiunea "Gaze Naturale".

Activitatea de transport a gazelor naturale:

informații utile referitoare la activitatea de transport, accesul la sistemul de transport, Puterile Calorifice Superioare ale gazelor naturale pentru punctele de intrare/ieșire din Sistemul Național de Transport, toate acestea le găsiți accesând site-ul: S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A la adresa: www.transgaz.ro

Activitatea de distributie a gazelor naturale:

Dacă în localitatea dumneavoastră serviciile de distribuție sunt prestate de un alt distribuitor de gaze naturale, vă sfătuim să vă informați la distribuitorul respectiv, acesta având obligația de a vă pune la dispoziție toate informațiile. Pentru mai multe informaţii vă rugam să îl contactaţi, sau să accesaţi site-ul de Internet al acestuia. De menționat faptul că în fiecare localitate există un singur distribuitor de gaze naturale, dar consumatorul poate să aleagă orice furnizor de gaze fără restricție, în funcție de necesitățile sale.

Procedura Soluționare Reclamații Clienți

Documente utile

Link-uri utile

 

În drumul său de la zăcământ până la arzătorul din compania dumneavoastră, gazul natural are traseul:

Extracție - separare
transport și distribuție

informații utile